tiistai 16. huhtikuuta 2013

Päiväkirja/boligi perustuu tosi tapahtumiin

16.4.13

Tänään mä rikoin mun tärkeetä perjaatetta, nimittäin sitä että blogaaminen on perseestä. En ny oikeen tiiä. Mietin et tää vois olla hyvä tapa purkaa kaikkea paskaa ja niitä paskojen pelaajien mollaaminen on ihan rauhottavaa. Tänään ei kyllä ollu mikään erityinen päivä. Paitssi että Windows CRASHAS taas!!!

Se oikeesti pistää vituttaan. Äitikin tänään taas huusi kuinka mulla meneet kokeet paskasti kun vaan pelaan enkä tee mitään muuta. No onneks mä voin pelata hyvän kaverini Vissyn kaa aina DayZ ja battlefield 3.
Mut kunpa FinnisJaeger tajuais kuinka nolo äijjä se on. Se on uusnatsiuden harjottaja joka tekee sitä suomessa. Se luulee että sen kone on paras ja että se on kaikissa peleissä paras. Se ei vittu voittais ees Porscua cod:issa vaikka Porscu onkin meijän luokan huonoin cod:in pelaaja jos siis nopsi-poikaa ei lasketa. Nopsi-poika pelaa vaan fifaa ja nhl:lää oflinessa ja se harrastaa futista. Ja sitten on kans itse määly TheFinRox joka teki kommentaryjä mut sillä meni paskat housuun. Porscukin teke stp:itä ja mäteen commentaryjä kanavalla http://www.youtube.com/user/Karvahirvi. FinRoxia sanotaan määlyks sen takia koska sillä oli ihan ok kone mutta sitten se osti määlybox 360. Mut jos te tykkäsitte niin laittakaa kommentia ja voiko täällä laittaa like? Miksei tää vois olla saatana niinku youtube!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti